İSTANBUL / SİLİVRİ - Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu lisesi

Tem

Hasgal'da Genç Yetenekler "Bahar Konseri.. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sn.Hüseyin Çağılcı ve Sn.Can Cihangir Turan'ın katımıyla gerçekleşen konserimizde "Çalgı Müziği" türünde ; Flüt & Keman& Piyano ve Gitar Eserleri seslendirildi.Emeği geçen Müzik öğretmenlerimizi  kutluyor, öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Okulumuz idarecileri ve öğretmenleri Avrupa Birliği Bakanlığı, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından desteklenen Erasmus + Okul Eğitimi Personel Hareketliliği programı kapsamında " Eğitimde Teknolojiyi Seç Bir Adım Öne Geç" isimli proje kapsamında Viyana'da bir hafta sürecek olan eğitime katılmışlardır.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinin rehberliğinde, öğrencilerimiz tarafından hazırlanan TÜBİTAK BİLİM FUARI, İlçe Milli Eğitim müdürü Zekeriya ARTAR, Şube Müdürleri Can Cihangir TURAN ve Hüseyin ÇAĞILCI ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşmiştir. Bilim fuarında emeği geçem tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.