T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / SİLİVRİ - Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu lisesi

AHMET AKSÜNGER - MÜDÜR

 

 

1970 yılında Siirt’in Kurtalan İlçesinin Tütün Köyünde doğdu. İlk ve ortaokulu Siirt’te, Orta öğretimi Bitlis Erkek Öğretmen Lisesi’nde, Lisan Eğitimimi Balıkesir Necatibey Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği Bölümünde 1994 yılında tamamladı.

1994 Yılında Giresun Bulancak Küçükada İlköğretim Okulunda  öğretmenlik mesleğine başladı. 1996 yılında İstanbul Taksim Ticaret Meslek Lisesi’ne atandı. Aynı yıl Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaya başladı. 1999’da Kağıthane Osman Tevfik Yalman İlköğretim Okulunda 3 yıl, 2002’den itibaren İstanbul  Atatürk Lisesi’nde 2 yıl öğretmenlik yaptı. 2002 Yılında İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Anabilim Dalında  (Akçay-Küçükkuyu arası kıyı kullanımı ve planlanması)Tezli Yüksek Lisans Programını bitirdi, 2004 yılında Beyoğlu Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak Çalışmaya başladı.

            08 Şubat 2010 yılında Beyoğlu Fındıklı Lisesi Müdürü olarak atandı. 25 Haziran 2012’den itibaren Silivri Şerife Baldöktü Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde müdür olarak çalışmaya başladı.25 Eylül 2014 tarihinden itibaren Silivri Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi Müdürü olarak göreve başladı. Halen bu okulda müdür olarak görev yapmaktadır.

            Evli ve 2 çocuk babasıdır.