İSTANBUL / SİLİVRİ - Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu lisesi

OKULUMUZUN LOGOSU TESCİL İŞLEMLERİNDEN SONRA DEĞİŞECEK ve YENİ LOGOMUZ HASGALI TEMSİL EDECEKTİR.

Turk Patent ve Marka Kurumu Tasarımlar Dairesi Başkanlığı bülteninde yayınlanan logomuzun tescillenmesine sayılı günler kaldı.  Okul logomuzu tasarlayan Matematik Öğretmenimiz Ebru İŞ  her bir şeklin ve rengin bir anlamı olduğunu şu sözlerle anlattı.

"Pembe çerçeve okulumuzdaki idareci ogretmen ve öğrencilerin birbirlerine gösterdiği dengeli sevgi ve şefkati anlatıyor okulumuzu çevreleyen bu güzel atmosfer logomuzuda çevreliyor,mavi renkli hasgal yazısı bilgeligi,boş kitap üzerindeki meşale bizler ile sekillenen aydınlık geleceği temsil eden öğrencilerimizi, zeytin dalı zaferi anlatıyor.  Okulumuz bana bu duyguları yasatirken hissettiklerimi logoya yansıtmaya çalıştım.  Yeni logomuz hayirli olsun. "

05-05-2023

Yeni logomuza ilgiyi artırmak ve HASGAL ailesini heyacanlı ve diri kılmak için şimdilik paylaşmıyoruz.

Yayın: 05.05.2023 - Güncelleme: 05.05.2023 19:02 - Görüntülenme: 380